Het testen van verwarmde handschoenen door Laura Sanchez

 

G-Heat Hallo Laura! Op slechts 19-jarige leeftijd heb je al 10K+ volgers op instagram met je account @vieenvrac waar je je outdoor reizen en avonturen deelt. Wanneer besloot je influencer te worden en wat motiveerde je?

Ik begon mijn Instagram account in augustus 2015, nu ruim 5 jaar geleden!

Ik beschouw mezelf niet echt als een influencer, maar eerder als een liefhebber van het buitenleven die haar mooiste ervaringen deelt in foto's.

Ik begon met het posten van foto's van tekeningen, en na verloop van tijd evolueerden mijn interesses, dus verschoof ik geleidelijk naar reizen en outdoor inhoud.

Wat de motivatie betreft, is het waarschijnlijk mijn aantrekkingskracht voor mooie beelden die me de energie geeft om door te gaan. Ik hou van het idee dat mijn foto's tot leven komen op de netwerken.

De positieve feedback op mijn inhoud en de positieve ervaringen (ontmoetingen, samenwerkingen, enz.) die Instagram me brengt, zijn ook een onuitputtelijke bron van motivatie.

G-Heat Heeft u een andere nevenactiviteit (student, werknemer, zelfstandige...) of wijdt u zich voor 100% aan reizen?

Ik ben derdejaars STAPS-student, reizen en buitenactiviteiten zijn een passie die het grootste deel van mijn tijd in beslag neemt, ook al heb ik mijn ambities momenteel moeten terugschroeven.

G-Heat In al deze reizen, wat zijn de 3 plaatsen die u het meest hebben getekend en waarom?

  • De Pyreneeën, omdat ze mijn thuis zijn, zodat ik nooit vergeet waar ik vandaan kom.
  • De Dolomieten in Italië, voor het charisma dat uitgaat van deze mythische bergen.
  • Marokko, met de dorpen van de Atlas en hun inwoners, voor de culturele klap in het gezicht die me er elke dag aan herinnert hoeveel geluk we hebben in Frankrijk geboren te zijn en op vakantie te kunnen gaan. En anderzijds de Sahara voor zijn onmetelijkheid.

G-Heat Als je een lange reis maakt, wat moet je dan in je rugzak stoppen?

Afgezien van het essentiële voor mijn overleving, zou ik zeggen:

- Mijn camera

- Een avonturenboek

- Een thermoskan koffie

G-Heat Maak je vaak wandelingen of uitstapjes bij koud weer?

Ik heb nog nooit zoveel aan winterwandelen gedaan als deze winter, en het is een waar genoegen!

Schaatsen, toerskiën, sneeuwschoenwandelen, sneeuwwandelen, ik probeer graag vele disciplines uit.

Vindt u zichzelf bijzonder gevoelig voor kou in de ledematen?

Als fotograaf in mijn vrije tijd worden mijn handen vaak blootgesteld aan temperaturen onder nul. En hoewel ik altijd in de bergen heb gewoond, denk ik dat ik iets gevoeliger dan gemiddeld ben voor koude vingers. G-Heat Dus heb ik het probleem opgelost met verwarmde handschoenen.

G-Heat Wat vond u van onze verwarmde handschoenen, in vergelijking met andere merken in Gor-tex of andere materialen die u gewend bent te dragen?

Dit is onvergelijkbaar, aangezien de handen weinig of geen warmte produceren, zodat een verwarmde handschoen een niveau van warmte en comfort kan bereiken dat onbereikbaar is met zogenaamde "conventionele" handschoenen.

G-Heat Wat zijn je plannen voor de toekomst, heb je al een idee van de volgende bestemming?

Voorlopig geen concreet idee, ik zou graag IJsland bezoeken, de Scandinavische landen, terug naar de Dolomieten en Marokko, misschien naar de Dom-Tom.

In de tussentijd streef ik naar besneeuwde escapades voordat het warme weer aanbreekt!

G-Heat Bedankt Laura voor deze uitwisseling, ik nodig al onze lezers uit om jouw avonturen te volgen op instagram @vieenvrac om samen met jou al deze prachtige landschappen te ontdekken!